Eigentijds Anders

van kameleon naar vlinder

Coming soon

Achter de schermen werk ik aan een online cursus voor fijngevoelige volwassenen die verandering willen, maar niet weten waar te beginnen. Mogelijk zoek je al een tijdje naar ondersteuning, voor jou of je kind, maar vind je niet precies de juiste match. Herken jij jezelf of namens jouw kind in onderstaande, dan is deze online cursus zeker interessant voor jou!

Ja, ik verlang naar verandering

Ja, ik voel me vaak anders in deze wereld

Ja, ik loop regelmaat vast op werk/school, relatie en thuis

Ja, ik besluit nu de stap te zetten

 

Kun je niet wachten en wil je meedoen met de try-out van dit 7 weken programma. meld je dan nu aan en doe binnenkort mee voor een eenmalige super scherpe introductieprijs van € 75,-

Deze try-out start op 1 mei 2023. Er  is plek voor 10 deelnemers.

anders zijn – Mindful – Brein – fijngevoeligheid – emoties

Inhoud

7 online modules

Je ontvangt toegang tot 7 modules die je kunt volgen in willekeurige volgorde. Bekijk ze zo vaal als je wilt gedurende deze 7 weken. Onderwerpen die aan bod komen: jouw brein, onderdrukte emoties, fijngevoeligerheid,

 

Werkboek

Je ontvangt een werkboek waarin je jouw ervaringen en inzichten kunt noteren. Dit dient als een mooi naslagwerk van jouw verandering.

 

Tussentijds chatcontact

Loop je tijdens de cursus ergens tegenaan of heb je een andere inhoudelijke vraag, kun je mij 7 weken lang, 7 dagen in de week contacten voor korte afstemming.

Webinars

Tijdens de 7 weken zijn er regelmatig korte webinars, waar je aan kunt deelnemen. Je ontmoet dan gelijkgestemden die ook dit programma volgen en kunt vragen stellen of je ervaring delen.

 

Optioneel 1 live sessie

Bij en met de pony’s in de boomgaard in Ede om een thema te bekrachtigen of verder uit te diepen. Een live sessie duurt 1 uur en vind plaats in overleg.

Extra bonussen

Ik ben zelf gek op bonussen en vind het super om iets te delen wat ik net zelf ontdekt /onderzocht heb en ik jou zeker niet wilt onthouden. Wat dat gaat zijn, geen idee… dus laat je verrassen.

“Lief mooi mens, ben jezelf in al jouw uniekheid.”

Tarieven

7 weekse online cursus

7 modules en live webinars voor deelnemers

€175,-

7 weekse online & 1 live sessie

Jij bepaalt wanneer je de live sessie wilt laten plaats vinden tijdens jouw reis van 7 weken. De live sessie vindt plaats in Ede.

€250,-

Losse live sessie van 60 minuten

Wanneer je eerst een live sessie wilt ervaren of op een later moment een onderwerp verder uitdiepen bij de pony’s.

€ 90,-

JA, ik doe mee met de try-out.

Vul het formulier hieronder in

 

Opties

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.
Bij het maken van een afspraak zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Moonszicht

info@moonszicht.nl

06 – 4999 4998