De kracht van anders zijn

Kom (weer) in jouw eigen kracht.

NU is het juiste moment om de eerste stap te zetten. Ik ondersteun jou of jouw kind graag.

Wat heb jij nodig om jezelf te zijn?

Ieder mens is uniek en bijzonder. Ieder mens loopt zijn eigen pad.

Zelf heb ik als fijngevoelige ervaren dat het prettig kan zijn om af en toe gesteund te worden door anderen, zeker wanneer je het zelf niet ziet of wanneer je het gevoel hebt op een splitsing te staan. Met regelmaat raakte ik in paniek, was ik een enorme twijfelaar, voelde ik (faal)angst en me vooral niet begrepen. Doordat mijn coaches door hun bril naar mij keken, konden ze zaadjes aanreiken waarmee ik zelf aan de slag ging. Ook gaven zij mij de kracht, moed en vastberadenheid om door te gaan. Ik ging mezelf steeds beter begrijpen, herkennen wat ik echt nodig had en werd stapje voor stapje meer mezelf.

En dat is precies wat jij ook van mij mag verwachten als coach.

(Weer) in balans komen

Ben je snel overprikkeld en sta je met regelmaat op standje ontploffen, dan leer ik je signalen eerder te herkennen én hoe deze voortaan voor te zijn.

Gezond omgaan met gevoelens

Gevoelens van onzekerheid, (faal)angst, onrecht, schaamte, teleurstelling, verdriet zijn er om jou te helpen. Ik laat je ervaren hoe je hier gezond mee om kunt gaan.

Omarm jouw unieke kwaliteiten

Kwaliteiten als fijngevoelig, sterke wil, oog voor details willen gezien worden en voor jou gaan werken. Ze horen bij jou, heet ze welkom.

Ervaringen

Monique is een toegewijde coach met hart op de goede plaats. Ze weet tot de essentie te komen waarbij zij het doel goed voor ogen blijft houden. Monique stelt diverse vragen en houd daarbij rekening of dit voor jou goed voelt. Hierdoor kom je snel in een vertrouwde omgeving terecht.

Ze helpt inzichten te verkrijgen en biedt een helder raamwerk. Ik heb reeds diverse coaching sessies meegemaakt, maar nooit met pony’s. Dit was voor mij geheel nieuw en bied mij mooie nieuwe perspectieven waar ik mee aan de slag ga.

Coaching voor volwassenen review - vrouw 26 jaar

De stap om mijn zoon op te geven voor de Pony Power cursus was het beste wat ik kon doen. Ik merk dat hij er veel aan heeft gehad. Waar hij voorheen zou meebewegen met de keuzes van zijn vriendjes, heeft hij nu weerwoord en blijft hij vaker bij zijn eigen keuze.

PonyPower cursus review - jongen 7 jaar

Ze is veel bewuster van haar omgeving; dit merk ik doordat ze gerichter naar de buitenwereld kijkt en mee krijgt wat andere denken en voelen. Iedereen mag zijn hoe zij/hij is, dit zegt ze én straalt ze uit.

PonyPower cursus reviews - meisje 7 jaar

Heb je een vraag?

Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

info@moonszicht.nl

06 – 4999 4998

}

Woens- & Donderdag 14.30 – 16:30 uur
Vrijdag & Zaterdag 10.00 – 16.30 uur

Alleen op afspraak