Kan jouw kind extra steun gebruiken?

Ik ontmoet jullie graag, om samen te bespreken wat er nu nodig is.

Wat heeft jouw kind nodig om zichzelf te zijn?

Ieder mens is uniek en bijzonder. Ieder mens loopt zijn eigen pad met vele bochten en doodlopende zijpaden. Maar hoe kan je het beste omgaan met jouw kwaliteiten en de hobbels van het leven? Dat leren we helaas niet op school, waardoor we soms dreigen vast te lopen. We weten niet hoe we om kunnen gaan met ongewenste gedachten, een verkeerd zelfbeeld, faalangst of ongecontroleerde boosheid.

Zelf heb ik als fijngevoelige ervaren dat het prettig kan zijn om af en toe gesteund te worden door anderen, zeker wanneer je het zelf niet ziet of wanneer je het gevoel hebt op een splitsing te staan. Met regelmaat raakte ik in paniek, was ik een enorme twijfelaar, voelde ik (faal)angst en me vooral niet begrepen. Doordat mijn coaches door hun bril naar mij keken, konden ze zaadjes aanreiken waarmee ik zelf aan de slag ging. Ook gaven zij mij de kracht, moed en vastberadenheid om door te gaan. Juist in de mindere momenten. Ik ging mezelf steeds beter begrijpen, herkennen én erkennen wat ik echt nodig had en werd stapje voor stapje meer mezelf. En dat is precies wat je van mij mag verwachten als coach, voor jouw kind en misschien ook wel voor jezelf.

Omarm de uniekheid van jouw kind (en daarmee ook die van jezelf) en ga het zien als een kracht van anders zijn.

(Weer) in balans komen

Is jouw kind snel overprikkeld, staat het met regelmaat op standje ontploffen of laat jouw kind makkelijk over zich heen lopen, dan leer ik jouw kind de signalen (eerder) te herkennen én hier beter mee om te gaan, voor zichzelf en de omgeving.

Gezond omgaan met gevoelens

Blijheid willen we het liefst de hele dag ervaren. Maar gevoelens van onzekerheid, (faal)angst, onrecht, schaamte, teleurstelling en verdriet  horen ook bij het leven. Ik laat jouw kind ervaren hier gezond mee om te gaan.

Omarm unieke kwaliteiten

 Kwaliteiten zoals bv. fijngevoelig, sterke wil, snelle denker, introvert en oog voor details willen gezien worden. Ze horen bij jouw kind. Hij / zij mag deze welkom heten en leren deze optimaal te benutten.

Heb je een vraag of wil je een gratis inzichtsessie plannen?

Vul het contactformulier en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

info@moonszicht.nl

06 – 4999 4998

}

MFK op do 16.00 – 17.00 uur
Cursus/sessie op wo, vr- & za

Alleen op afspraak